Donation From Dush Kids: Goed Gedaan Kids, DANK U (thank you)

Last weekend Blackbird, Amina, Fleur, Mahdi and Ivana crocheted bracelets and sold them door to door in the Briljantstraat and environment for a free amount. They have raised a total of 52 euros ($75) for Yatim Help. We want to thank all donors for their gift! And of course our great thanks for Blackbird, Amina, Fleur, Mahdi and Ivana for their fun and spontaneous action.

Afgelopen weekend hebben Merel, Amina, Fleur, Mahdi en Ivana armbandjes gehaakt en deze langs de deuren in de Briljantstraat en omgeving verkocht voor een vrij bedrag. Ze hebben in totaal 52 euro opgehaald voor Yatim Help. Wij willen alle donateurs bedanken voor hun gift! En natuurlijk onze grote dank voor Merel, Amina, Fleur, Mahdi en Ivana voor hun leuke en spontane actie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *